Referencer

Det siger klienterne

Familievejlednings- og behandlingopgave

Charlotte Juul, udvikler og leder i Leute

“Anja har påtaget sig flere vejlednings- og familiebehandlingsopgaver, som hun har varetaget med STOR ansvarlighed, engagement og fleksibilitet. Anja formår at skabe resultater på kort tid og med hendes vedholdenhed fortsætter denne udvikling. Anja har ageret tydeligt og nærværende og har påtaget sig mere end det, der kan forventes, ligesom hun har udvist gode samarbejdsevner i forhold til alle de tværfaglige møder. Hver gang er Anjas skriftlige dokumentation af meget høj kvalitet. Jeg har altid været meget tryg i forhold til det faglige niveau i diverse notater, jeg modtager fra Anja. De journalnotater jeg modtager er fejlfrie, fyldestgørende, observerende og altid relevante i forhold til de indsatsmål, der er på opgaven.”

• Anja arbejder åbent og med enorm gejst med et særligt fokus på at opnå udvikling og trivsel.

• Anja sikrer løbende at afstemme indsats og handlinger med sine kolleger således, at derbliver opnået gode løsninger på eventuelle problematiske situationer.

• Vedholdenhed og faglighed er en tro følgesvend i alt hvad Anja arbejder med.

“Vi giver Anja de allerbedste anbefalinger.”

Foredrag om spiritualitet og energiarbejde inkl. gruppehealing

Peter Ruhr, advokat (H) og partner SELANDIA Advokater

“Fra det allerførste sekund blev jeg mødt med en varme og imødekommenhed, Ja kærlighed. Jeg gik fra Anja med de bedste fornemmelser i kroppen og noget at tænke over.

Kære Anja, tusind tak for et oplysende arrangement. Det var en god start på vores julefrokost, og noget helt andet end, hvad vi advokater normalt beskæftiger os med. Du virkede super godt forberedt og den ro og balance, som vi oplevede med dig var en god oplevelse. Ro og balance er ikke det, vi ellers har mest af. Tak for det!”

Clairvoyant healing

Anne 38 år

“Fra det allerførste sekund blev jeg mødt med en varme og imødekommenhed, Ja kærlighed. Jeg gik fra Anja med de bedste fornemmelser i kroppen og noget at tænke over.”

Clairvoyant healing

Line 22 år

“Mit forløb med dig har virkelig hjulpet mig, mere end jeg troede det ville. Jeg er begyndt at kunne søge ind og virkelig mærke mine følelser, når de er der, og jeg har nemmere ved så at lægge dem væk bagefter, og det gør, at jeg er meget mere glad.

Så tusind tusind tak for forløbet med dig, det har virkelig været godt.”

Fjernhealing

Marianne

“10000 tak for healingen. Det gav så meget mening ALT sammen. De gode råd vil jeg skrive ned, så jeg kan minde mig om dem hver dag.”